Köszöntő


Vezetékes telefonszám: +36 – 26 – 593586


  E– mail: ♥ elizamyriamkaloz@gmail.com ♥ kalozzsoka@lacedesign.hu ♥

www.lacedesign.hu

 ________________________________________________________________________________________
Kalóz Zsóka vagyok, a Lace Lady, azaz „ A Csipke Hölgy” – A Magyar Csipke Franchise befektetői trendjének kidolgozója, szellemi anyja. Immáron 12 éve annak, hogy a világhírnévnek örvendő „halasi csipke” szülővárosában, a Magyarországi Csipkeközpont Alapítvány alapítói tagjaként felvállaltam a „csipke marketing” kidolgozásának küldetését. Azóta nem csak hobbim, hanem hivatásom, és mára Külügyi Közméltóság Párom végakarata okán kötelességemmé vált a Magyarországon egyedülálló módon fellelhető 26 féle csipke műfaj népszerűsítése, hírének öregbítése a Nagyvilágban.

 

1999 – 2004. év között a nemzetközi médiában a halasi csipke „a magyar kultúra nagykövetének” mutatta be magát. Számomra, a halasi csipke „a magyar csipke” 26 féle műfajának egyike. 2011. évben cégem, a Lace Design Hungary márkanév égisze alatt elindított nemzetközi média munkám, és elektro – média felállítása volt a feladat, ami akkora nemzetközi ismereteket, és sikereket hozott, hogy mára a WORLD LACE DESIGN MANAGEMENT új arculatának kidolgozása után új cég alapítása előtt állunk.
♥ marketing feladat: „ A nagy hal mellett beúsztatni a többi kicsit.”
♥ újrapozícionálás: „ Mi a határtalan összefogás Nagykövetei vagyunk.”
Azt láttam és tapasztaltam a 12 éves kutatómunkám és üzleti tevékenységem során, nagyon kevés cégnek van ennyire összetett, egyre gazdagodó tartalommal rendelkező marketing stratégiai terve és programja. Külön öröm számomra, hogy 2012. évről a WEB – áruházas kiajánlásunkat nem csak Magyarország csipkekészítőinek, hanem a világ minden táján, a 41 országban csipkéző alkotó társainknak szolgálatába is állíthatjuk. Külön nagy öröm, hogy az eddigi osztrák – német, majd orosz - ukrán külföldi tőkebefektetések után, most egy igen jelentős nagyságrendű afrikai nemzetközi versenypályázatot segíthettünk sikerre vinni, és most új piaci lehetőségeink Mongóliában nyíltak.
♥A négy nagy programunk:
I. - láb:
„CD – borító csipke”

II. - láb: „Divatban a csipke, csipke a divatban”
III. - láb: „Lace Design üzletlánc” – az „Arany Csipke” Díj támogatása
IV. „kereszt” - láb: „Magyarság Kincsek” program – tehetséggondozás és utánpótlás nevelés
Nagyon szép visszhangnak örvend a X. Magyarok Világtalálkozója szervezőivel tavalyi évben elvégzett propaganda munkánk, amelynek folytatásaként az idén csipke bemutató, vásár és előadás keretében vehetünk részt 2013. május 26 – 28. között ezen a nemzetközi hírértékű rendezvényen. Külön öröm, hogy az „Erdélyország az Én hazám” Világtalálkozón 2013. június 28 – 30. között meghívá

st kaptunk, és nem csak kiállítás, bemutató szervezésben, hanem Játszóház foglalkozásokon is bepillantást adhatunk a gyerekek számára a csipke művészet sokszínű világába. Számos bel, - és külföldi szakmai pályázaton veszünk részt, készül a „Jelenbe zárt múlt” kiállítási anyag, és nagy szeretettel várunk minden csipkekészítő, hímző jelentkezését a „Csipkébe álmodva” címmel elsőként kiírt nemzetközi csipke pályázatunkra.


Hungary – Szentendre, 2013. április 07.

 


World Lace Design Management

Phone: +36-20-368-7486

The annual registration fee (40 euros) Western Union Money Transfer send you downloaded from the website of "document" menu "Registration form" form at a time. Confirmation question write to: "appears closed past"? Answer: "lace dreaming"
Recipient: Zsóka Kalóz
Country: Hungary City of Szentendre Thank you very much! Zsóka Kalóz

Üzleti élő kontakt elérhetőség a http://www.facebook.com/WorldLaceDesign?ref=hl
Privát élő kontakt: http://www.facebook.com/zsoka.kaloz
Publikálások: http://hu.netlog.com/Worldlacedesign
Egyéb média referencia: https://www.google.hu – Kalóz Zsóka neve alatt